Komunita, prostor, výhody. Důvody, proč být členem Clubca, přibývají

Sdílet článek:

Možná už jste u nás týdny nebo měsíce. Přitáhla vás strategická poloha v centru města nebo naše barevné designové prostory a teď zkrátka pracujete. Nebo o tom stát se členem Clubca zrovna teď přemýšlíte. Pro zástupce obou skupin máme jednu milou zprávu: Jako členové Clubca můžete využívat spoustu výhod a spoluprací, které na první pohled nejsou vidět, ale umí opravdu hodně zpříjemnit nejen pracovní život.

Sezení v křesílkách, nahoře na terase, v uzavřené kanceláři nebo venku na zahradě. Možností, kam se s počítačem usadit, máme spoustu. Ale ano, víme, pořád je to sezení a to je dobré občas kompenzovat. Proto máme hned několik možností, jak si s naší podporou protáhnout tělo.

Každé pondělí odpoledne pořádáme pro členy zdarma lekce jógy, která se cvičí přímo v našem eventovém prostoru, a moc je doporučujeme. „Lidé jsou ve svém fyzické těle pořád, ale vlastně nevědí, jak funguje. Zaměřují se na jednoduchost, když je něco bolí, zajdou si k doktorovi, ať to rychle vyřeší, ale to všechno má dopad a za všechno člověk stejně časem zaplatí. Naopak, když lidé budou se svým tělem nakládat správně, v dobrém se jim to vrátí,“ vysvětluje, proč je cvičení takový game changer, jeho lektorka Nikol Pfeiferová. Víc o ní i o jejím přístupu už jste si ostatně na blogu mohli přečíst.

Protáhnout tělo…

Kdo není zrovna na jógu, nebo se mu pondělní odpoledne nehodí, ten si může protáhnout tělo hned vedle nás, v nedávno otevřené posilovně Form Factory. „Pro členy Clubca máme tři typy voucherů, aby si jejich služby mohli opravdu osahat – jsou buď na jednorázový vstup, týdenní vstup, který se vztahuje i na různé pobočky Form Factory, když pracujete i v jiné části Brna nebo klidně v jiném městě, a pak voucher na slevu ročního členství. Víme o tom, že freelanceři nebo malé firmy nemají nic jako Multisport kartu, tak jsme si řekli, že tohle je přesně něco, co by mohli ocenit,“ říká manažerka Clubca Adriana Sniegonová. A nekončí tím. S lidmi z Form Factory se přímo u nás chystají i workshopy a semináře o různých tématech zdravého životního stylu.

Jinou a dost zásadní zkušenost můžete jako členové Clubca udělat na akci s názvem Minutový řečník. Už několik měsíců jsme partneři, což znamená, že máme každý měsíc jedno místo pro jednoho z našich členů, který se kurzu může zúčastnit úplně zdarma. „Všichni, kdo u nás mají kancelář nebo sdílené místo, potřebují umět odprezentovat svoji práci a nebát se toho. Na kurzech Minutového řečníka se to naučí,“ ví moc dobře Adriana, která jím sama prošla.

Když už byla řeč o výhodách, které poskytují svým zaměstnancům větší firmy, ale freelanceři na ně musí zapomenout, je to i zvýhodněný nákup techniky. Proto v Clubcu nově spolupracujeme se Samsung shopem z nedaleké Galerie Vaňkovka. Pro členy to znamená, že na jejich techniku dostanou slevu od 5 do 15 procent v závislosti na tom, kolik kusů koupí. Hodí se to speciálně pro malé firmy, když budou chtít pořídit víc počítačů nebo telefonů najednou a přidat k tomu třeba i něco pro rodinu.

…a dozvědět se něco nového

A spousta dalších novinek, rozvoje a akcí se do budoucna ještě chystá. Clubco oslaví v květnu dvouleté výročí vzniku. Teprve před pár měsíci se otvíralo třetí a čtvrté patro, takže nějaký čas zabralo samotné budování a organizace prostor. Teď, když je hotovo, se můžeme ještě víc vrhnout do organizace akcí a dalších spoluprací. V jednání je napojení na Kurzeo, online platformu s neuvěřitelně širokým spektrem školení a vzdělávacích seminářů. Ještě častěji by u nás měli být k vidění také lidé z Jihomoravského inovačního centra. S těmi spolupracujeme dlouhodobě, konal se u nás už jejich meetup nebo letní školy a přibýt by měly také semináře věnované speciálně malým a začínajícím podnikatelům. Mimo to zůstane napojení na CzechInvest, který u nás prezentuje svoje inkubační programy pro podnikatele s inovativními nápady. Co se naopak chystá, to je intenzivnější napojení na kreativní průmysl – na jaře totiž budeme hostit část programu mezinárodního festivalu divadelních škol Encounter.

Už teď víte, že vás něco z toho zajímá? Nebo byste rádi něco dalšího? Stačí se stavit na meetup, pravidelné setkání členů, a probereme to.